De Opmaat Inlays

De Opmaat Inlays wordt speciaal afgestemd op uw voet- loop en houdingsklachten.

Hiervoor maakt u een afspraak met één van onze Podo Praktijken. klik hier

Al onze Opmaat inlays worden ambachtelijk en duurzaam vervaardigd in ons eigen Podolab te Haringhuizen.

Wist u dat? Als u een EasyFits heeft geprobeerd en deze niet bevalt dat u korting krijgt op de Opmaat Inlays. Neem uw EasyFits mee na uw afspraak bij ons.

Hoe ziet uw afspraak eruit?

Bij ons staan de cliënten centraal, waarbij de voeten het fundament zijn voor het gehele lichaam. 

Tijdens de eerste afspraak maakt onze (register) podoloog een voet-, loop-, houdingsanalyse. Aan de hand hiervan wordt een behandeling voorgesteld. Dit wordt gedaan met de nieuwste meettechnieken. In de praktijk zien wij dat in de meeste gevallen therapie-inlays het beste resultaat biedt voor de pijnklacht.

Stel: de voorgestelde behandeling zijn steun-inlays, dan kunt u deze de week na uw afspraak ophalen of desgewenst eerder naar u laten opsturen. Na 4 tot 6 weken heeft u een telefonisch consult met uw behandelaar. Mocht het zo zijn dat uw pijnklacht dan nog niet verminderd is, dan gaat de behandelaar samen met u kijken naar een andere oplossing voor uw pijnklacht. Meestal vervolgt een kosteloze vervolg afspraak. 

Zo gaat Op Goede Voet voor de beste oplossing op maat voor uw pijnklacht.

Wanneer u bij ons een afspraak maakt kan dat via onze online agenda of telefonisch. Bij ons is een afspraak altijd geheel vrijblijvend.

Heeft u vragen na het lezen? Bel met ons of maak direct een afspraak.